Over ons

Home » Over ons

Van Veluw Compressoren biedt al sinds 1975 het beste op het gebied van perslucht technieken. Alle soorten en maten compressoren zijn door ons leverbaar, met de daarbij behorende service. Er zijn ook altijd meerdere gebruikte compressoren van verschillende maten in voorraad. Maar, wij doen meer dan compressoren; voor vrijwel alles wat met industriële pneumatiek te maken heeft bent u bij ons aan het goede adres.

SENCO

Al jaren zijn wij SENCO dealer; voor elke aanschaf, reparatie en onderhoud aan pneumatisch gereedschap kunt u contact met ons opnemen. Ook alle andere merken zijn door ons leverbaar dan wel op voorraad, meer dan niet en spijkerapparatuur alleen!

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud en reparatie van compressoren en gereedschappen passen wij graag aan uw wensen aan wat betreft planning, vervangende apparatuur en service overeenkomsten. Daarbij is uw continuïteit erg belangrijk voor ons.

Toebehoren

Voor toebehoren als koppelingen, slangen, luchtleiding en pneumatisch handgereedschap kunt u altijd bij ons binnen lopen of contact opnemen. Wij werken alleen met producten van hoge kwaliteit!

Kennismaken?

Bel ons op 0345-513988 of stuur een e-mail via aonze contactpagina

ADRESGEGEVENS

Van Veluw Compressoren B.V.
Houtweg 11
4104 AA Culemborg

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17.00 uur
Buiten openingstijden geopend op afspraak

O.A. DEALER VAN: